Šport > Nogomet
17 ogledov

Maradona: Van Gaal je hudič

diego maradona EPA
Legendarni argentinski napadalec je okrcal šefa Manchester Uniteda zaradi neprimernega odnosa do Radamela Falcaa

Diego Maradona je prepričan, da je za krizo kolumbijskega reprezentanta odgovoren Louis van Gaal, ki Falcau ni ponudil prave priložnost, da bi se prilagodil igri v angleškem prvenstvu.

Kolumbijec je po koncu lanske sezone odšel na posojo k Manchester Unitedu, osem krogov pred koncem pa je več kot očitno, da rdeči vragi ne bodo izkoristili možnosti trajnega odkupa. Falcao je v dresu Uniteda začel le 12 premierligaških tekem, kar je po besedah Maradone velika napaka trenerja angleškega velikana.

''Van Gaal ni dober človek. Hudiču je bližje kot čemurkoli drugemu. Svetovno prvenstvo je bilo odlično in mislim, da so vsi pogrešali Kolumbijca. Če bi imeli še Falcaa, ki se Kolumbija veselila prve zmage na svetovnem prvenstvu,'' je prepričan Maradona.

''Falcao je utrpel težko poškodbo. Selitev iz Francije v Anglijo je bila zelo naporna in potreboval je čas, da se prilagodi,'' je dodal Argentinec, ki je navdušen nad predstavami Jamesa Rodrigueza. ''James je nadarjen levonogi nogometaš. Poseben, popoln, tako kot mnogo levonogih igralcev,'' je zaključil famozni levičar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.