Šport > Nogomet
0 ogledov

Maradoni grozi zapor

Diego Maradona je sinonim za težave. Žurnal24 main
Diego Armando Maradona se spet spogleduje z roko pravice. Zaradi prometne nesreče, ki naj bi jo zakrivil selektor argentinske nogometne reprezentance, mu grozi enoletni zapor.
 

Preberite še

Barkleyju gre v zapor

Diego Armando Maradona ima spet težave. Potem ko so odkrili, da Italiji dolguje davek v višini 36 milijonov evrov, se je selektor argentinske nogometne reprezentance s svojim džipom zaletel v telefonsko govorilnico in pri tem poškodoval dva človeka. Prometna nesreča se je zgodila že pred dvema tednoma, informacija o dogodku pa je v javnost prišla šele zdaj. Maradoni grozi zapor oziroma leto dni bivanja za rešetkami. Po nesreči je namreč 48-letni nekdanji zvezdnik pobegnil s prizorišča, pri tem pa izjavil: "Jaz nisem vozil avtomobila." No, sodnik je določil, da mora Maradona priti na sodišče. Ali bodo Messi in druščina ostali brez selektorja, bomo najbrž izvedeli kmalu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.