Šport > Nogomet
37 ogledov

Maradono zanima Premier League!

Kot kaže nekdanja argentinska "desetka" ne bo dolgo na zavodu za zaposlovanje. ( Žurnal24 main
Bivšega selektorja Argentine Diega Armanda Maradono naj bi po besedah njegovega zastopnika zanimala klop Aston Ville! Je na tem kaj resnice, ali je to ena največjih novinarskih "rac" v zgodovini?

Argentinec Diego Armando Maradona je osramočen, a ne potolčen, na koncu celo kot zmagovalec zapustil svoje mesto argentinskega selektorja, po tem ko je s svojimi rojaki neslavno končal nedavno svetovno prvenstvo s četrtfinalnim porazom proti Nemčiji. Po besedah njegovega zastopnika Walterja Soriana naj bi se "mitski" Diego zdaj zanimal za trenersko mesto v Angliji. Tarča: Aston Villa!

Rad ima angleško podeželje in vaše spoštovanje zasebnosti, tako da bi bil zelo srečen, sploh pri velikem klubu kot je Aston Villa. Če bi mu lastnik Randy Lerner rad poslal resno ponudbo, bi gotovo dobil zelo pozitiven odgovor.
Walter Soriano

Kakšna zgodba bi to seveda bila, sploh če poznamo "barvito" zgodovino Maradone in angleškega naroda. V njihovih srcih bo vedno zapisan po svojem golu z "božjo roko", ki je Angleže pokončal na SP 1986, še nekajkrat pa je brez milosti (besedno) udrihal po Otočanih. Soriano medtem vztraja, da bi bil Diego pripravljen preučiti ponudbo ameriškega lastnika Ville Randyja Lernerja.

"Mislim, da bi bil Diego zalo naklonjen ideji prihoda v Anglijo in voditi Aston Villo. Angleški nogomet in način življenja ga zelo privlačita. Vem, da bi zelo rad živel tam," je Soriano povedal za Sunday Mercury. "Rad ima angleško podeželje in vaše spoštovanje zasebnosti, tako da bi bil zelo srečen, sploh pri velikem klubu kot je Aston Villa. Če bi mu lastnik Randy Lerner rad poslal resno ponudbo, bi gotovo dobil zelo pozitiven odgovor," še citirajo Soriana.

Po besedah Diegovega menedžerja naj bi se Argentinec trenutno pogajal s "številnimi klubi v Evropi" in celo enim angleškim. Pri Villi pospešeno iščejo novega trenerja, po tem ko je Martin O'Neill zapustil klub le nekaj dni pred začetkom sezone. Kevin MacDonald je kot začasna rešitev vodil Birminghamčane ob zmagi na prvi ligaški tekmi proti West Ham Unitedu (3:0).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.