Šport > Nogomet
15 ogledov

Maribor pod drobnogledom Uefe

debi Maribor - Olimpija Anže Petkovšek
Mariborski Ljudski vrt bi bil lahko danes ponovno prizorišče velikega slavja ob novi prvenstveni zvezdici domačih nogometašev.

"Za vse skupaj velja prošnja po veliki strpnosti v primeru želenega razpleta. Pri preskokih ograj, ki smo jim bili priča v preteklih letih, gre za nevarna početja posameznikov, ob tem je klub rigorozno kaznovan s strani različnih organov," so pred današnjim obračunom proti Domžalam, ki bi vijoličastim že lahko prinesel nov naslov prvaka, zapisali na spletni strani NK Maribor.

"Ker smo še pod posebnim drobnogledom krovne organizacije (Uefa), moramo poskrbeti, da bo tekma minila v skladu s pravili. Tekme je uradno konec, ko so vse uradne osebe (sodniki in gostujoča ekipa ter njihovi predstavniki) v slačilnicah. Vsak preskok ograje pred tem bo pomenil hudo kršitev pravil."

"Po tem času pa prosimo navijače, da ob morebitnem prehodu ograje, če se odločijo za takšen način proslave, ravnajo pazljivo in previdno. Še vedno pa gremo korak po korak, odločitev najprej na igrišču," so dodali Mariborčani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.