Šport > Nogomet
51 ogledov

Maribor pripeljal prvo okrepitev

Jean-Claude Billong Profimedias
Pri državnih prvakih so očitno že sklenili posel z branilcem.

"NK Maribor in njihov legendarni športni direktor Zlatko Zahović so dobili boj za najboljšega branilca v prvi slovenski ligi - Jean-Clauda Billonga. In to kljub velikemu interesu klubov s Hrvaške, Srbije in Češke. Jean-Claude, veliko sreče v novem poglavju," je na svojem linkedin profilu zapisal nogometni zastopnik Danko Djikić.

Francoski branilec Jean-Claude Billong, ki so mu na tansfermarktu prisodili ceno 150.000 evrov, bo tako v naslednji sezoni oblekel vijoličasti dres Maribora, pred velenjskim Rudarjem pa je Francoz igral še za portugalski Leixões, ameriški New York Red Bulls in klub iz predmestja Pariza Club Mantois 78.

Billong, ki bo v Maribor prišel kot prosti igralec, pogodba z Rudarjem mu je potekla, bo pri vijoličastih zamenjal Brazilca Rodriga Defendija. V tej sezoni je Billong odigral 23 tekem v prvi slovenski ligi in zbral dva zadetka in eno asistenco.

Zlatko Zahović, Jean-Claude Billong | Avtor: linkedin linkedin

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.