Šport > Nogomet
30 ogledov

Martinez še vedno verjame v Moyesa

Moyes Manchester United Bayern Liga prvakov Reuters
Čeprav ima za seboj katastrofalno sezono, je trener Evertona Roberto Martinez prepričan, da bo David Moyes hitro našel novega delodajalca.


Nekaj dni po koncu romance med Manchester Unitedom in Davidom Moyesom, se prah še ni polegel. Naveza od kateri so si mnogi obetali veliko je končala klavrno, kljub polomu Škota pri aktualnem angleškem prvaku, pa vanj še vedno verjame njegov naslednik na klopi Evertona, Roberto Martinez

"Prepričan sem, da bo kmalu pripravljen na novo službovanje in prepričan sem, da mu ponudb ne bo manjkalo. Vsi vemo, da je uspešen mož, z močno zmagovalno mentaliteto in hitro bo pripravljen na povratek. Mnenja o njem bodo vedno dobra in mi mu bomo vedno hvaležni za delo, ki ga je opravil v našem klubu," je dejal Martinez. 

"Težko je dobiti tovrstne izkušnje kot jim ima Moyes, takšno število let dela na najvišjem nivoju in njegovo znanje je njegova največja odlika. Vsi verjamemo, da bo v prihodnosti zelo uspešen. Za seboj ima težko izkušnjo, a vsaka izkušnja je v nogometu pomembna," je še dejal nekdanji trener Swanseaja in Wigana.

Oglasil pa se je še en izkušen angleški trener, Sam Allardyce: "Sam bi mu svetoval naj se ne vrne v nogomet prehitro, saj že petnajst let dela brez premora. Mora si vzeti nekaj časa za družino in za uživanje življenja brez pritiskov, še posebej tistih iz Premier league, to mu bo močno pomagalo in ko se bo vrnil, se bo vrnil boljši kot kdajkoli, pa je že sedaj izjemen trener."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.