Šport > Nogomet
28 ogledov

Martino: Naslova si niti ne zaslužimo

Martino Barcelona Betis Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Barcelona je v letošnji sezoni ostala brez trofeje, terner Tata Martino pa se ne skriva za izgovori in krivi nekostantno formo svojih varovancev.

Po remiju z Levantejem je postalo bolj kot ne dokončno jasno, da Barcelona ne more več postati španski državni prvak v nogometu. Zadetek Angela Lafite v sodniškem podaljšku je bil končni udarec za Katalonce, ki so v tej sezone preprosto zapravljali preveč priložnosti. Do konca tako ostajata še dve tekmi, verjetno zadnji, ki jih bo načelu blaugrane preživel trener Tata Martino, ki v letošnji sezoni ni prinesel željenih sprememb v klub.

"V ligi smo že naredili vse kar smo lahko. Seveda smo si želeli več, a če nismo mogli premagati Levanteja, si niti nismo zaslužili biti v boju za naslov. Imeli smo priložnosti, da bi odločili tekmo že pred koncem, a jih nismo izkoristili. Nisem zadovoljen. Ni nam uspelo osvojiti nobene trofeje in v nobene trenutku nismo videli Barcelone na nivoju, ki je je sposobna," je Martino dejal v pogovoru za španski AS.

"Situacija s prestopom Neymarja je bil izgovor za slabe rezultate, sam pa se ne maram izgovarjati da bi se izognil odgovornosti. Skozi celo sezono smo bili slabi v nekaterih segmentih. Mislim, da smo imeli ogromno vzponov in padcev in mislim, da je to odgovor na naš položaj na lestvici. Izmed trojice, ki se je borila za naslov, smo bili najmanj konstantni," je še dejal argentinski strateg. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.