Šport > Nogomet
5 ogledov

Masch: "Igral bom, kjer bo Pep hotel!"

Javier Mascherano dres
1/10
Žurnal24 main
Barcelona je v ponedeljek popoldne tudi uradno predstavila svojega novega igralca - Javierja Mascherana. Argentinec pravi: "Igral bom, kjer bo hotel Guardiola!" V Milanu noreli za Ibrahimovićem.
Bilo bi neumno misliti, da bi lahko kar prišel sem in igral na vsaki tekmi. Na mojih igralnih mestih so trije svetovni prvaki!
Javier Mascherano

Dres Barcelone je tudi uradno oblekel Javier Mascherano. "Jefecito" ali po slovensko "mali šef" je navdušen, ker so se mu izpolnile sanje, to je igrati v Kataloniji. Po fotografiranju pred klubskimi prostori skupaj s predsednikom kluba Sandrom Rosellom je spregovoril še na novinarski konferenci in povedal:

"Srečen sem, da sem tukaj. S tem, ko sem prišel k Barceloni, so se mi izpolnile sanje. Prišel sem v ekipo, ki je v zadnjih dveh letih osvojila vse, preprosto si želim, da s svojo skromnostjo in delom lahko pomagam, da bo še osvajala naslove," je za uvod dejal "Masche" in dodal: "Igral bom tam, kjer mi bo rekel trener!"

Izjemna konkurenca na sredini igrišča donedavnega argentinskega kapetana ne skrbi. Ravno nasprotno - pripravljen je tudi sedeti na klopi: "Bilo bi neumno misliti, da bi lahko kar prišel sem in igral na vsaki tekmi. Treba je spoštovati ljudi, ki so se že dobro odrezali in osvojili vse. Na mojih igralnih mestih so trije svetovni prvaki! V čast mi bo, da se bom lahko od njih učil in rasel skupaj z njimi," je povedal Argentinec. Z njegovim nakupom se po klubskih informacijah zaključuje sodelovanje Blaugrane na tržišču.

V Milanu "norijo" za Ibrahimovićem
Prav tako v ponedeljek je Zlatan Ibrahimović uspešno prestal zdravniški pregled pri AC Milanu, s čimer je zaključil svoj prestop iz Barcelone k nekdanjim mestnim rivalom. "Ibra" si je ogledal že nedeljsko zmago Rossonerov nad Leccejem (4:0), kot kaže pa so mu navijači rdeče-črnih po hitrem postopku odpustili "greh" iz preteklosti, ko je še nosil dres Internazionaleja. Po podatkih iz kluba naj bi namreč le v ponedeljek prodali kar 1.137 sezonskih vstopnic, kar je v primerjavi z 21.945 prodanimi v dveh mesecih seveda ogromno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.