Šport > Nogomet
7 ogledov

Matavž ne bo odšel v Napoli

Žurnal24 main
Še pred nekaj dnevi so bili številni nogometni navdušenci na sončni strani Alp prepričani, da bo Tim Matavž kariero nadaljeval pri Napoliju, a položaj se je zapletel, tako da mladenič ostaja pri Gronnigenu.
Matavž se ne želi več pridružiti Napoliju, ker s klubom ni dosegel dogovora, tako da ostaja z nami v sezoni 2011/12.
Hans Nijland

Slovenski reprezentant Tim Matavž je z odličnimi predstavami v dresu Groningena v letošnji sezoni (blestel je predvsem v prvem delu, nato pa mu je poškodba preprečila, da bi nadaljeval s sijajnimi predstavami) nase opozoril praktično vso nogometno Evropo. Za nekdanjega člana HiT Gorice so se zanimali številni evropski velikani. Daleč največ pozornosti za visokoraslega napadalca je pokazal italijanski Napoli. Po dolgotrajnih pogovorih sta obe strani potrdili, da bo Matavž v naslednji sezoni oblekel dres tretjeuvrščenega moštva letošnje Serie A, a iz te moke ne bo kruha. Na uradni strani Groningena so namreč pojasnili, da sta kluba načeloma dosegla dogovor. Zapletlo pa se je pri osebnih pogojih Matavža. "Matavž se ne želi več pridružiti Napoliju, ker s klubom ni dosegel dogovora, tako da ostaja z nami v sezoni 2011/12," je za uradno stran "ponos severa" dejal direktor Hans Nijland. Matavž je za klub s stadiona Euroborg v letošnji sezoni na 30 srečanjih zabil 16 zadetkov.

Pozimi zelo blizu Napoliju
Matavž je bil v zimskem prestopnem roku tik pred vrati Napolija, ki pa jih naposled ni prestopil, saj so vse vpletene stvari dogovor dosegle prepozno, tako da je zmanjkalo časa za registracijo. Po neuradnih podatkih naj bi prestop Matavža znašal okoli 8 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.