Šport > Nogomet
12 ogledov

Matavž znova na radarju Fiorentine

Matavž Trabzonspor PSV Eindhoven Evropska liga šestnajstina finala EPA
Nekateri italijanski mediji so se znova razpisali o slovenskem reprezentantu Timu Matavžu. Primorec naj bi se namreč znova znašel na radarju italijanske Fiorentine, ki ga je v preteklosti že opazovala.

Tim Matavž na začetku sezone še ni v pravi formi, kar se je dobro videlo tudi na prijateljskem obračunu med Slovenijo in Romunijo (4:3) v Stožicah. Primorski napadalec je pred kratkim dobil prvorojenko, tako da je povsem razumljivo, da v zadnjem času z mislimi ni bil osredotočen le na okroglo usnje. Matavž se je medtem znašel tudi v nemilosti Dicka Advocatta pri PSV-ju, ki je Slovenca za nekaj časa poslal celo v mladinsko ekipo. Matavž je z zadetkom v prvem kolu nizozemskega prvenstva dokazal, da se vrača v staro formo. Ne glede na to, ne bi bilo preveč presenetljivo, če bi udarni slovenski napadalec pred koncem poletnega prestopnega roka zamenjal klubske barve.

Matavžu snubcev namreč ne manjka. Zanj naj bi se znova ogrela italijanska Fiorentina, ki se pred začetkom Serie A želi okrepiti v napadu. "V tem trenutku ni nič konkretnega s Fiorentino," je sicer dejal njegov menedžer Nusret Jashari in dodal: "Za zdaj ostaja na Nizozemskem."

Čeprav je Jashari zanikal govorice, je jasno, da se nekaj vendarle dogaja. Matavž, ki je bil pred časom tudi blizu Napolija, ima s klubom iz Eindhovna sklenjeno pogodbo do leta 2016. Če je bo oddelal do konca, pa je že drugo vprašanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.