Šport > Nogomet
13 ogledov

Matavža ne bo v Palermo

Tim Matavž bi moral tik ob koncu zimskega prestopnega roka podpisati za Napoli, EPA
Alfa in omega nogometnega kluba Palermo Maurizio Zamparini je zavrgel vse možnosti, da bi klub okrepil nov napadalec. To pomeni, da v vrste rožnatih ne bo Tima Matavža ali Roberta Beriča.

V igri za okrepitev konice napada v Palermu sta bila dva Slovenca, napadalec Maribora Robert Berič in član Groningena Tim Matavž, ki je v nizozemskem prvenstvu zabil že enajst golov, njegova trenutna cena za odkup pa je devet milijonov evrov.

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini, ki je v svojo ekipo zvabil že štiri Slovence, je trenerju Deliu Rossiju prepovedal nakup novih napadalcev. Zamparini je spregovoril, po tem ko je klub prodal Massima Maccaroneja, ki bo kariero nadaljeval pri Samdoriji, rožnati pa so ostali le z enim zdravim napadalcem Fabriziem Miccolijem. "Januarja v Palermo ne bo novega napadalca. Res je, da je zdravstveno stanje zaskrbljujoče, vendar pa se bosta kmalu vrnila Abel Hernandez in Mauricio Pinilla," meni predsednik Palerma, ki se želi izogniti situaciji, ko je Juventus ob poškodbah kupoval nogometaše, ki se jih potem ni mogel znebiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.