Šport > Nogomet
77 ogledov

Kek kupil še enega Slovenca

domžale Anže Petkovšek
Zablestel je proti Angležem, kupili so ga Hrvati.

24-letni Matic Črnic je v letošnji sezoni za Domžale odlično nastopal na evropskem prizorišču. Zablestel je predvsem na domači tekmi proti West Hamu, ko je ob zmagi z 2:1 zabil oba gola in bil najbolj zaslužen za odmeven skalp.

Že nekaj časa se šušlja, da bo Črnic zapustil Domžale in ta scenarij je sedaj tik pred vrati. "Ravbarji" so se namreč za prestop dogovorili z Rijeko, poroča EkipaSN.

Kot dodaja omenjeni časnik naj bi imele Domžale na mizi nekaj bolj donosnih ponudb od Rijekine, toda Črnic naj bi vztrajal pri selitvi v moštvo pod vodstvom Matjaža Keka

V Domžalah leto in pol

Napadalno usmerjeni vezist iz Maribora je bil že leta 2009 priključen prvi vijoličasti ekipi, nato pa so ga posojali v Dravinjo in Aluminij, dokler ni pozimi 2015 prišel v Domžale. 

Specializirana nogometna spletna stran Transfermarkt Črnicevo vrednost trenutno ocenjuje na pol milijona skupne evropske valute

Črnic je nova slovenska moč pri Rijeki, kjer v zadnjih mesecih pogosto zabija Roman Bezjak. V preteklosti se je Kek zanašal tudi na usluge Mirala Samardžića, Gorana Cvijanovića in Aleša Mejača.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.