Šport > Nogomet
53 ogledov

Matic in Tim ob Ibri in ostalih

1/9
Žurnal24 main
S pomočjo UniCredit Group bosta Matic Škrjanc in Tim Vrečič danes zvečer na igrišče pospremila zvezdnike Milana in Tottenhama, ki se bodo pomerili v prvi tekmi osmine finala Lige prvakov.

Skupina UniCredit Group, njena članica je tudi UniCredit Banka Slovenija, d. d., je uradni sponzor UEFA Champions League (Liga prvakov). To jim daje možnost, da nogometno vročico delijo tudi s svojimi strankami. Še več, v sodelovanju z MasterCard bo UniCredit Bank izpolnila željo dvema otrokoma, ki bosta na današnji večerni tekmi osmine finala med Milanom in Tottenhamom na igrišče pospremila nogometne zvezdnike. Srečna nagrajenca sta Matic Škrjanc iz Kamnika in Tim Vrečič iz Škofje Loke, ki sta skupaj z enim od staršev že v Milanu. "Zelo se veselim, da bom šel na igrišče skupaj s katerim od poznanih nogometašev," je pred odhodom na dolgo pot od Ljubljane do Milana povedal Matic.

Oba izžrebana otroka sta prejela darilni paket, ki vključuje odhod na nogometno igrišče z nogometnim zvezdnikom, vstopnice za ogled tekme skupaj s staršem, nočitev z zajtrkom ter organiziran prevoz na relaciji Ljubljana–Milano–Ljubljana. Nagrajence bodo odpeljali na stadion San Siro, kjer se bosta dečka pridružila nogometašem že v garderobi. Ob 20.45 pa bosta z roko v roki pospremila nogometaše na igrišče. Kasneje se bosta pridružila staršem na stadionu in si tekmo ogledala v živo.

V nagradni igri za izbor dveh otrok je UniCredit Bank prejela več kot 150 prijav. Igra, ki je trajala do vključno 6. februarja 2011, je k sodelovanju vabila starše otrok, ki so morali ustrezati naslednjim kriterijem:
– 15. februarja 2011 mora biti otrok star najmanj sedem let in ne več kot devet let,
– 15. februarja 2011 mora v višino meriti najmanj 110 in ne več kot 130 centimetrov,
– stalno prebivališče mora imeti v Republiki Sloveniji,
– otrok mora imeti osnovno znanje angleškega jezika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.