Šport > Nogomet
29 ogledov

Matjaž Kek se je opravičil navijačem

Matjaž Kek EPA
Po včerajšnjem porazu proti škotskemu klubu Aberdeen, se je trener Rijeke Matjaž Kek opravičil navijačem in priznal, da se počuti blamiranega.

"Popolnoma jasno je, da je za takšno blamažo odgovoren tudi trener," je po sinočnjem domačem porazu proti Aberdeenu (0:3) dejal trener Rijeke Matjaž Kek

"Gostje so nam odčitali pravo lekcijo. Opravičil bi se navijačem. Če smo bili dosedaj veliki v zmagah, moramo biti tudi sedaj ob takšnem porazu. Tole sramoto prevzemam nase. Nekateri posamezniki so ponovno prikazali neprimeren pristop," je na tiskovni konferenci po koncu uvodnega dvoboja drugega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo dejal razočarani Matjaž Kek.

"Te igralce sem jaz poslal na igrišče, oni pa se morajo pogledati v ogledalo. Usedel sem bom z vodilnimi možmi kluba in videli bomo, kako se bo vse skupaj razpletlo. Ne smemo več debatirati o milijonih, temveč se moramo osredotočiti na delo. Tudi jaz bom potegnil črto. Če ne morem več kontrolirati ekipe, potem dobro vemo, kaj sledi."

"Naredili smo ogromno napak, po zaostanku z 0:2 pa se nismo več uspeli vrniti v tekmo," je druženje z novinarji zaključil Kek, ki je napovedal določene ukrepe že po uvodnem prvenstvenem remiju (0:0) na gostovanju pri Interju iz Zaprešića.