Šport > Nogomet
53 ogledov

Matri pobegnil pred strelom Balotellija

alessandro matri Youtube
Posojeni nogometaš AC Milana Alessandro Matri je na tekmi med rossoneri in Fiorentino sumljivo pobegnil iz živega zidu pri prostem strelu Maria Balotellija.

AC Milan je v 30. krogu italijanske Serie A premagal Fiorentino (2:0). Drugi zadetek za rossonere je v 64. minuti z natančno izvedenim prostim strelom dosegel Mario Balotelli, s posnetka pa je razvidno, da mu je pri tem nekoliko pomagal tudi posojeni nogometaš milanskega kluba Alessandro Matri.

Italijanski napadalec se je v 64. minuti vključil v živi zid za prosti strel Balottelija, nato pa, še preden se je ''Super Mario'' dotaknil žoge, pobegnil vstran. Matri se je najverjetneje želel izogniti močnemu udarcu v glavo, s tem pa Balotelliju nehote priskočil na pomoč.

Trener Fiorentine Vincenzo Montella je po tekmi stopil v bran 29-letnemu napadalcu, ki naj bi se po koncu sezone vrnil v Milano. ''Njegovo gibanje je gibanje napadalca in vedno ustvarja priložnost. Zapravil je nekaj strelov, vendar mora ostati miren in prepričan sem, da mu bo uspel preboj,'' je o nogometašu, ki na tekmi ni prikazal svoje najboljše igre, dejal Montella.

Mojstrovina Maria Balotellija:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.