Šport > Nogomet
12 ogledov

Mavrič: "Naše tekme še prihajajo"

birsa bačinović Nik Rovan
Po obračunu Srbije in Slovenije smo zbrali prve odzive slovenskih nogometašev. "Moram pohvaliti navijače, ki so prišli v tako velikem številu v Beograd in se enakovredno kosali z domačimi," je dejal Mavrič.

naslov 20

Zlatko Dedič, ki se je znova vrnil v začetno enajsterico, je po petem remiju v zgodovini srbsko-slovenskih obračunov dejal: "Zahvalil bi se našim navijačem. Videti jih v takem številu na gostovanju je bilo nekaj prekrasnega. Čutili smo njihovo podporo. Odigrali smo vrhunsko tekmo, s kančkom sreče bi jo lahko pripeljali do konca in vzeli vse tri točke. Žal se nam ni izšlo. Želimo popraviti nekaj stvari in se vrniti v boj za prvo mesto in uvrstitev na evropsko prvenstvo."

Branilec Matej Mavrič optimistično zre proti naslednjim tekmam: "Iz teh dveh tekem smo pričakovali več. Po tistem nesrečnem porazu je ta točka v redu. Naše tekme zagotovo še prihajajo! Moram pohvaliti navijače, ki so prišli v tako velikem številu v Beograd in se enakovredno kosali z domačimi."

Valter Birsa, eden najdejavnejših Slovencev, pa je povedal: "V nogometu je pač tako, da se igra do zadnje minute. Morda nam je zmanjkalo kanček sreče, a nič hudega. Pokazali smo, da lahko igramo proti taki ekipi, kot je Srbija. Dokazali smo, da smo lahko boljši. Ne smemo žalovati, čaka nas še veliko tekem. Imamo dovolj kakovostno ekipo, da lahko pridemo na mesta, na katera sodimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.