Šport > Nogomet
18 ogledov

Maxwell že v Parizu, Pato tik pred njim

Pato AC Milan Chievo Serie A Italija prvenstvo EPA
S katarskimi milijoni podkrepljeni Paris St. Germain je v svoje vrste uspel zvabiti Brazilca Maxwella, ki je nazadnje nosil dres Barcelone. Zelo blizu Pariza pa naj bi bil še en Brazilec, in sicer Alexandre Pato.

Francoski nogometni prvoligaš Paris St. Germain je v svoje vrste zvabil brazilskega branilca Maxwella, ki je doslej igral za Barcelono. Tridesetletni nogometaš je s PSG podpisal triinpolletno pogodbo. Finančne podrobnosti prestopa niso znane, francoski mediji pa ocenjujejo, da naj bi pariški klub Barceloni odštel sedem milijonov evrov odškodnine.

Blizu prestopa k Parižanom pa naj bi bil še en Brazilec, in sicer napadalec Milana Alexandre Pato. Francoski klub, ki ga finančno podpirajo bogati meceni iz Katarja, naj bi rdeče-črnim iz Milana za Brazilca ponudil 28 milijonov evrov in še sedem milijonov evrov bonusa za Pata, ki ga čaka triinpolletna pogodba. Dvaindvajsetletni Brazilec naj bi letno prejemal po šest do sedem milijonov evrov plače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.