Šport > Nogomet
16 ogledov

Mediaset: Ibra v Milan

Ibrahimović morda ne bo več dolgo prebivalec Barcelone. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanska televizija Mediaset v lasti italijanskega premierja in lastnika Milana, Silvia Berlusconija, trdi, da bo Šved Zlatan Ibrahimović v petek podpisal pogodbo z Milanom.
Po Juvetu in Interju še za Milano?
Ibrahimović je k Barceloni prestopil v minuli sezoni, ko je tja za kar 70 milijonov evrov (v odškodnino je bil vštet tudi Kamerunec Samuel Eto'o) prišel iz Interja. Če bo kariero res nadaljeval pri Milanu, bo Šved v Italiji po Juventusu in Interju zaigral še za enega giganta. Statistika Ibre pri Barçi: 21 zadetkov na 41 tekmah.

Iz svetovne prestolnice mode in Barcelone se na omenjene trditve še niso odzvali. A glede na to, da je novico objavila televizija v lasti italijanskega premierja in lastnika Milana, Silvia Berlusconija, bi vse skupaj v prihodnjih dneh lahko postalo uradno. "Zlatan je vesel, ker se bo pridružil Milanu. Navdušen je, da bo igral v Ligi prvakov. To je bil zanj glavni razlog," so med drugim zapisali pri Mediasetu. O prestopu Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone v Milano se sicer govori že dalj časa. Med drugim je možnost prestopa potrdil tudi prvi operativec pri rdeče-črnih Adriano Galliani.

V posel vključen tudi Borriello
Podrobnosti o Švedovem prestopu v Milano še ni. Italijanski mediji špekulirajo, da naj bi Ibra v Milanu prejemal šest milijono evrov na leto, medtem ko naj bi preostanek primaknila Barcelona. Za zdaj tudi še ni jasno, ali gre za prodajo ali zgolj za posojo. V celoten transfer pa naj bi bil vključen tudi Marco Borriello, ki bi iz Milana odšel v Katalonijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.