Šport > Nogomet
15 ogledov

Mertelj bo vijolica do leta 2014

Mertelj se je poškodoval na tekmi v Stožicah proti Olimpiji. (Foto: Anže Petkovš Žurnal24 main
Aleš Mertelj bo ostal član ekipe Maribora do poletja 2014. Po pogovorih z vodstvom vodilne ekipe Prve lige je podaljšal pogodbo. Zaradi poškodbe je marca predčasno končal spomladanski del sezone.

Po dolgih tednih v mavcu, obiskovanju terapij in vadbi v fitnesu je Aleš Mertelj na četrtkovem treningu dobil zeleno luč za začetek tekaških aktivnosti, vendar do konca meseca ne bo igral. V večjem ritmu se bo lahko pridružil soigralcem ob začetku priprav na novo sezono.

"Zahvaljujem se vodstvu kluba za zaupanje, s tem se nakazuje, da bomo imeli tudi v prihodnje dobro ekipo. Kljub nekaterim ponudbam sem se odločil ostati, saj mi klub daje možnost napredka. Športni direktor pravi, da bomo imeli dobro ekipo tudi v novi sezoni. O tem ne dvomim, saj smo že zdaj dobra 'klapa' in imamo vrhunsko zasedbo. S tako odličnimi soigralci je lepo igrati, skupaj z njimi deliti slačilnico in dosegati dobre rezultate na igrišču. Zelo pomembno mi je spoznanje, da se nasploh v klubu odlično počutim, tudi v odnosih z vsemi zaposlenimi in ljudmi, ki imajo kakršnokoli povezavo z NK Maribor. Tudi to je pripomoglo k odločitvi o nadaljevanju kariere v Mariboru. Ob tem pa bi se rad še posebej zahvalil tudi navijačem in družini, vsi skupaj s predstavniki kluba so mi ob poškodbi ves čas stali ob strani ter mi dali potrebno motivacijo za nadaljnje nastope. Odličen klub, odlični navijači in odlični so tudi rezultati," je ob privolitvi v podaljšanje sodelovanja z vijoličastimi povedal Mertelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.