Šport > Nogomet
87 ogledov

Messi: "Antonella me sploh ne sliši"

Messi sin Thiago Antonella Roccuzzo Rocuzzo Roccuzo Facebook
Lionel Messi se v zadnjem času na straneh časopisov pojavlja zaradi neljubih reči, v pogovoru za italijanski dnevnik Corriere della Sera pa se je kljub vsemu odprl in razkril nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja.

Lionel Messi je ob medijski gonji, ki se je nanj zgrnila ob domnevni utaji davkov, spregovoril za italijanski dnevnik Corriere della Sera. Kolegom iz domovine svojih prednikov je zatrdil, da si od vsega najbolj želi naslov svetovnega prvaka.

"Med peto zlato žogo in naslovom svetovnega prvaka z Argentino si želim to drugo, brez dvoma," je dejal član Barcelone. "Manjka mi svetovno prvenstvo, to je zame velika škoda."

Argentinec je spregovoril tudi o življenju z dolgoletno partnerico Antonello Roccuzzo in njunim prvorojencem Thiagom, ki mu ga je njegova ljubezen iz otroštva povila med zadnjo sezono pri katalonskem gigantu.

"Antonella me sploh ne sliši"

"Nikoli ne gledam nogometa po televiziji," je nadaljeval Messi. "Antonello dolgočasi. Vrnem se domov, ji povem, da sem zabil dva ali tri zadetke, pa me niti ne sliši. Rad gledam risanke s Thiagom, veliko se smeji. In ja, menjam mu plenice in ga kopam. Ne jokam veliko, jokal sem, ko se je rodil Thiago. Bil je zelo, zelo težek porod. Bili so res dolgi trenutki, ki jih bom težko pozabil."

Messi je še razkril, da ne zna plesati tanga, in da je to "nekaj iz drugega stoletja". Vseeno je priznal, da bi v Argentini, če bi tango videl po televiziji, prestavil program, v Evropi pa "dobi kurjo polt".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.