Šport > Nogomet
30 ogledov

''Messi bi se lahko pridružil PSG-ju''

angel di maria lionel messi EPA
Reprezentančni kolega Lionela Messija si želi, da bi se mu zvezdnik Barcelone pridružil v dresu vodilne ekipe francoskega prvenstva.

Argentinski reprezentant Ángel di María upa, da bodo lastniki pariškega nogometnega velikana na široko odprli denarnico in na Park princev pripeljali enega najboljših nogometašev vseh časov, Lionela Messija

Nekdanji napadalni vezist Real Madrida in Manchester Uniteda se zaveda, da bi prestop zahteval ogromno denarja, vendar meni, da ima Paris Saint-Germain zadovoljive finančne kapacitete za nakup zvezdnika španske La Lige.

angel di maria lionel messi | Avtor: EPA EPA
Di María se je z reprezentančnim kolegom, s katerim od leta 2008 branita barve argentinske izbrane vrste, v preteklosti meril na tekmah španskega prvenstva, zdaj pa si želi, da bi postala klubska soigralca.

''Upam, da bo PSG nekega dne Messija pripeljal v Pariz. Vse je mogoče. Vse se vrti okoli denarja. Potrebna bo ogromna vsota denarja, da bi podpisali z igralcem takšnega kova. Če bi se Messi pridružil PSG, bi bilo to dobro za Ligue 1 in francoski nogomet. PSG ima sredsta, da ga kupi. Messi bi lahko prišel v Pariz,'' je prepričan Di María.

Messi je zaradi bolečin, ki so posledica ledvičnih kamnov, izpustil polfinalni obračun klubskega svetovnega prvenstva, na katerem je s hat-trickom zablestel Luis Suárez. Urugvajski napadalec je tako na najboljši možen način zapolnil praznino ob odsotnosti južnoameriških zvezdnikov, Messija in Neymarja. Barça se bo v finalu pomerila z River Platom.

Di María bo na prihajajoči podelitvi (11. januarja) za najboljšega nogometaša leta stiskal pesti za rojaka. ''Messi, Ronaldo in Neymar so dosegli veliko golov in imajo za seboj izjemne sezone. Toda Liga prvakov igra pomembno vlogo. Osvojila jo je Barcelona, zato mislim, da ima Messi največ možnosti. Osvojil je trojček,'' je opozoril napadalni vezist PSG-ja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.