Šport > Nogomet
30 ogledov

Messi bo moral plačati Ronaldu

cristiano ronaldo lionel messi EPA
Cristiano Ronaldo je v šali razkril, da je od Lionela Messija zahteval plačilo, ker mu je na podelitvi Ballon d'Or pomagal kot prevajalec.

Napadalec madridskega Reala je na slavnostni prireditvi v Zürichu moral čestitati Lionelu Messiju, ki so ga nogometni strokovnjaki še petič izglasovali za najboljšega igralca na svetu. Cristiano Ronaldo je ostal pri treh nagradah.

Portugalski reprezentant je športno sprejel poraz in čestital velikemu rivalu, s katerim sta se v zadnjih letih precej zbližala, čeprav sta se, pravi Ronaldo, vedno zelo dobro razumela.

''Zbližala sva se, a vedno sva imela zelo dober odnos, ki je v zadnjih letih postal še boljši'' je povedal zvezdnik Reala in priznal, da Argentincu najbolj zavida njegovo levico.

Portugalec je na prireditvi spoznal tudi Messijevo boljšo polovico Antonello Roccuzzo. Trenutek je v objektiv ujel fotograf, ki je poskrbel za najbolj ikonično fotografijo večero.

Poleg obeh najboljših igralcev sveta se je prireditve udeležil tudi Neymar, ki je v glasovanju osvojil tretje mesto. Južnoameriška soigralca v dresu Barcelone zelo slabo govorita angleško, zato jima je Ronaldo priskočil na pomoč v vlogi prevajalca. Portugalec se je pošalil, da je za svoje usluge zahteval plačilo.

''Pred podelitvijo sem na odru prevajal Neymarju in Messiju. Rekel sem jima, da mi bosta morala plačati,'' je razkril Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.