Šport > Nogomet
28 ogledov

Messi hvaležen za čestitke, a očka še ni

Messi Benfica Barcelona Liga prvakov EPA
Na Twitterju so se že od zgodaj zjutraj začele pojavljati informacije, da je dekle Lionela Messija, njegova ljubezen iz otroštva Antonella Roccuzzo, v petek zjutraj povila njunega prvega otroka. Messi se je kasneje prek Facebooka zahvalil za čestitke, a povedal, da se mali Thiago še ni rodil.

Novica je prišla le nekaj več kot dva dni pred velikim derbijem Barcelone in Reala Madrida na Camp Nouu, kjer bo Lionel Messi s Katalonci branil velikih osem točk prednosti pred večnimi rivali na prvenstveni lestvici.

"Moja družina in jaz se zahvaljujemo za vse komentarje in sporočila, ki smo jih prejeli, ampak želimo jasno sporočiti, da je novica o rojstvu mojega otroka popolnoma neresnična. Objem vsem!" je prek Facebooka pozno popoldne sporočil Messi.

Messi je z Antonello Roccuzzo zaročen od leta 2010, spoznala pa sta se v domačem Rosariu v Argentini že pri petih letih. Na Twitterju sicer kroži šala, da je ponudbo za Thiaga Messija, ki mu vsi napovedujejo veliko nogometno kariero, že poslal londonski Arsenal.

Komentarjev 2
  • novak 13:22 05.oktober 2012.

    Sandi, kaj ti ni jasno?Lepo piše da je Messi povil novorojenca in ne rodil!Povijamo pa lahko tako moški kot ženske! Mar ne?

  • Sandi Debeljak 13:10 05.oktober 2012.

    Messi zgodaj zjutraj povil prvorojenca no dejte drugič se bolj neumen in trapast naslov napisati pa kje ste že vidli ,da moški rodi