Šport > Nogomet
18 ogledov

"Messi je je... kralj"

(Foto: Sport) Žurnal24 main
O prvem polfinalnem El Clasicu v Ligi prvakov so se seveda na dolgo in široko razpisali predvsem mediji v Španiji. Po pričakovanjih so nekateri častili Lea Messija, drugi pa obtoževali Wolfganga Starka.

Seveda ni potrebno biti velik strokovnjak, da prideš do ugotovitve, da so dvakratnega strelca Lea Messija častili katalonski mediji, medtem ko so se nad delom glavnega sodnika Wolfganga Starka pritoževali mediji, ki izhajajo v Madridu.

Katalonski Sport je tako zapisal "Messi je je... kralj". S tem so se novinarji omenjenega časnika seveda spomnili na trenerja Barcelone Pepa Guardiolo, ki je dan pred srečanjem trenerja Reala Joséja Mourinha proglasil za "je.... kralja tiskovnih konferenc". Tudi El Mundo Depotrivo, ki prav tako izhaja iz Katalonije, je pisal hvalospeve Barcelonini igri.

Povsem drugače pa je bilo s časniki, ki izhajajo v prestolnici Španije. As je tako zapisal "Stark je pojedel Clasico"."V Madridu je nezaželen. Ko je Pepeju pokazal rdeči karton, je napravil veliko napako. Največji greh je ta, da je ljubitelje nogometa prikrajšal, da bi uživali v analizi srečanja, ne pa da danes vsi govorijo samo o njem," so še zapisali pri Realu naklonjenemu Asu. Podobno so se odzvali tudi pri Marci, a ob tem izpostavili genialnost Messija, ki je po njihovem "ubil" Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.