Šport > Nogomet
15 ogledov

Messi je najboljši, CR7 takoj za njim

Clarence Seedorf gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Reuters
Izkušeni nizozemski vezist Clarence Seedorf je mnenja, da je trenutno najboljši nogometaš sveta Barcelonin Lionel Messi. Kje pa je Realov Cristiano Ronaldo? "Ni daleč za njim," pravi član Milana.

Kdo je najboljši nogometaš sveta? Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo? Izkušeni Clarence Seedorf pravi, da je trenutno najboljši argentinski čarovnik, medtem ko mu odlični Portugalec diha za ovratnik. "Lionel Messi je najboljši nogometaš sveta. Igra ne zelo visoki ravni in vsi ga gledajo z užitkom," je dejal Nizozemec in še pristavil: "Cristiano Ronaldo pa ni daleč za njim. Veliko je naredil za Real in je zelo pomemben igralec v konceptu Joseja Mourinha."

Seedorfa danes zvečer z Milanom čaka prestižna tekma v predtekmovalni skupini H Lige prvakov proti Barceloni. Milančani se bodo s Katalonci udarili za prvo mesto v skupini. Nizozemec se bo na lastne oči lahko prepričal o kakovosti Messija, seveda pa bo naredil vse, da se zmage veseli njegova ekipa. Kaj pa Milan lahko naredi v letošnji izvedbi najelitnejšega klubskega tekmovanja? Lahko poseže na sam vrh? "Jasno je, da mi nismo favoriti. Rekel bi, da so v ožjem krogu Barcelona, Real in Manchester United," odgovarja Clarence Seedorf.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.