Šport > Nogomet
13 ogledov

Messi: Moje mesto je v Barceloni

Lionel Messi EPA
Eden od najboljših nogometašev vseh časov Lionel Messi je v pogovoru za madridsko Marco še enkrat več potrdil, da se pri Barceloni počuti več kot odlično, ter da želi v Kataloniji ostati kar čim dlje.

"Igram v najboljšem klubu na svetu in vem, da nikjer drugje ne bi bil tako zadovoljen kot v Barceloni. Zato se nadejam, da bom tukaj ostal čim dlje, dokler se me ne naveličajo in nadejam se, da se o nikoli ne bo zgodilo," je za Marco dejal Lionel Messi in nadaljeval: "Spadam sem, ker sem se v Barceloni naredil kot nogometaš in človek." Argentinski čarovnik je nekaj besed spregovoril tudi o trenerju Pepu Guardioli, ki je eden od glavnih "krivcev" za sijajne rezultate Messija in soigralcev v zadnjih letih: "Nihče nas ne razume tako kot on. Bil je nogometaš na vrhunski ravni, kar je, tako jaz menim, nujno potrebno, da lahko postaneš odličen trener. Je odličen motivator  in vsi se odlično počutimo v njegovi družbi in ko nas usmerja."

Messija ob njegovih odličnih igrah mnogi primerjajo z najboljšimi nogometaši vseh časov, a sam podobnih primerjav ne želi delati. "Ne želim govoriti o sebi, vendar imam 24 let in lahko rečem, da sem še vedno na začetku. O moji karieri in meni bomo lahko govorili, ko bom zaključil z nogometom, a lahko rečem, da zelo spoštujem velikane nogometa kot so Di Stefano, Maradona, Pele," je dejal Messi in se dotaknil tudi reprezentance, s katero mu že nekaj časa ne gre po načrtih: "Nadejam se in mislim, da lahko pridemo do svetovnega vrha."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.