Šport > Nogomet
26 ogledov

Messi? Najboljši je Ronaldo

Jose Mourinho zaupa v kvalitete svojega rojaka. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Med nogometnimi navdušenci se večkrat lomijo kopja, ko je govora o najboljšem nogometašu na svetu. Vsak ima svojega favorita in ima ga tudi trener Reala Jose Mouriho. "Najboljši je Cristiano Ronaldo."

V zadnjem času sicer ni prav veliko dvoma o tem, kdo je trenutno najboljši nogometaš na svetu. Eni zagovarjajo Barceloninega Lionela Messija, drugi Realovega Cristiana Ronalda. Če je praktično nemogoče določiti, kdo je boljši in zakaj, pa ni dvoma, kdo je najboljši za karizmatičnega Joseja Mourinha. "Sta samo dve možnosti. Cristiano ali Messi. Če menite, da je to Ronaldo, je drugi lahko le Messi. Jaz teh dvomov nimam, saj je za mene Cristiano najboljši,“ je bil jasen Portugalec na klopi kraljevega kluba iz Madrida.

Znova želi zmagati v Ligi prvakov
Ko je Portugalec po lanski sezoni zapustil italijanski Inter in se preselil v špansko prestolnico, so se že tako veliki apetiti navijačev in vodilnih mož kluba še povečali. Od Mourinha in njegove ekipe pričakujejo naslove v vseh tekmovanjih, kjer nastopajo. "Liga prvakov je tekmovanje vseh tekmovanj. Je najvažnejše in najbolj kvalitetno. Ne bi želel slišati sebično, toda tudi letos si želim naslov. Lansko leto sem ga osvojil in zdaj ga želim ubraniti, tudi zaradi tega, da Real vrnem tja, kjer mu je mesto,“ pa je bil Mourinho jasen, da mu zmaga v Ligi prvakov pomeni veliko več kot osvojitev naslov državnih prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.