Šport > Nogomet
28 ogledov

Messi ne želi, da bi zlato žogo dobil Ronaldo

Messi Barcelona Malaga Liga BBVA Spanija liga prvenstvo EPA
"Nimam težav z Ronaldom. Med nama ni sovraštva, le spoštovanje, ampak vseeno bi mi bilo ljubše, če bi zlato žogo dobil Xavi ali Iniesta" je dejal igralec Barcelone Leo Messi.

Po mnenju mnogih najboljši nogometaš Lionel Messi je še enkrat ovrgel vse trditve, da naj bi sovražil Cristiana Ronalda.

Petindvajsetletni argentinski nogometaš je pred včerajšnjo tekmo na tiskovni konferenci v Nemčiji novinarjem odgovarjal tudi na vprašanja glede nagrade zlata žoga. Seveda pa nikakor ni mogel mimo rivalstva z Ronaldom. Dejal je, da bi mu bilo ljubše, če bi zlato žogo dobil Andres Iniesta ali Xavi.

"Nimam težav s Cristianom. Vse to izhaja iz medijev. Nikoli nisem tekmoval z njim ali se z njim boril. Med nama ni jeze, zgolj spoštovanje, a bi raje videl, da bi zlato žogo, če ne bi uspelo meni, osvojila Iniesta ali Xavi, ki že več let osvajata tekmovanja z reprezentanco. Seveda sta tudi Ronaldo, in Iker Casillas odlična igralca, a moje prijateljstvo z Iniesto in Xavijem pretehta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.