Šport > Nogomet
23 ogledov

Messi nervozen čaka na SMS: "Fantek je"

lionel messi EPA
Španski velikani se po reprezentančnem premoru spet bojijo "virusa Fifa", ki vedno znova okuži njihove zvezdnike po dolgih potovanjih. Barcelonin as Lionel Messi naj bi proti Deportivu v A Coruñi začel na klopi, poleg tega pa nervozno pogledoval na svoj mobilni telefon, saj bi lahko v vsakem trenutku postal očka. Real Madrid gosti Celto Vigo.

Po poročanju katalonskega časnika Sport bi lahko izbranka Lionela Messija, njegova prijateljica iz otroških let Antonella Roccuzzo, v barcelonski porodnišnici vsak čas povila njunega prvega otroka, ki ga bosta poimenovala Thiago. Rok so zdravniki sicer postavili za nedeljo.

"Zaenkrat mi o tej temi ni rekel še nič. Vem le, da je nosečih kar nekaj izbrank naših igralcev," je o Messijevem očetovstvu na novinarski konferenci Barcelone povedal trener Tito Vilanova. Ob mladi mamici naj bi v katalonski prestolnici sicer bdela celotna Messijeva družina.

Vilanova bo sodeč po poročilih proti Deportivu v vsakem primeru začel brez Messija, kar je po zadnjem reprezentančnem premoru storil tudi na tekmi z Getafejem, ki jo je Barcelona dobila. Real Madrid štiri ure prej gosti drugi galicijski klub Celto Vigo.

Zanimivo - Vilanova je prvo tekmo kot nogometaš v prvi španski ligi odigral prav kot član sinje modrih, velikih rivalov Deportiva, in to ravno na stadionu Riazor, kjer bo kot trener Barcelone v soboto zvečer iskal že sedmo zmago na osmih tekmah.

Mou namignil: "Barça hotela Pepeja"

Je Barcelona snemala Pepeja in skrivoma sestavljala video njegovih grobosti? "Pepegate", kot so ga poimenovali madridski mediji, je hitro postal ena glavnih tem športnih dnevnikov. Realov trener José Mourinho je neposredno celo namignil, da si je branilca portugalske reprezentance Barcelona pred časom celo želela v svojih vrstah.

"O videih Pepeja ne vem nič. Vem pa, da je medtem, ko je reševal težave pri podaljšanju pogodbe, nekaj zelo pomembnih klubov pritiskalo na njegovega agenta in posredno tudi nanj, da naj ne podaljša. Ne vem, če je kateri izmed teh klubov o njem sestavil video ..." je pred obračunom s Celto povedal Mourinho.

"Virus Fifa" je tokrat močno udaril po ekipi belega baleta, saj bo moral Mourinho ob poškodbah Marcela in Fabia Coentrãa sestaviti improvizirano zadnjo vrsto brez pravega levega bočnega branilca. Tako bi v obrambi lahko igral mladi Nacho, morda pa celo Michael Essien.

Španska liga, 8. kolo:

Ob 16:00:
Málaga - Valladolid

Ob 18.00:
Real Madrid - Celta de Vigo

Ob 20.00:
Valencia - Athletic Bilbao

Ob 22.00:
Deportivo La Coruña - Barcelona

Nedelja ob 12.00:
Getafe - Levante

Ob 16.00:
Espanyol - Rayo Vallecano

Ob 17.50:
Granada - Real Zaragoza

Ob 19.45:
Osasuna - Real Betis

Ob 21.30:
Real Sociedad - Atlético Madrid

Ponedeljek ob 21.30:
Sevilla - Mallorca

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.