Šport > Nogomet
20 ogledov

"Messi nikoli ne igra slabo, to počno soigralci"

Argentina, Bolivija, messi Reuters
Predsednik argentinske nogometne zveze Julio Grondona se je po nepričakovanem remiju argentinske reprezentance z Bolivijo (1:1) postavil v bran nogometašu Barcelone Lionelu Messiju, ki za bolivijsko izbrano vrsto ni predstavljal straha in trepeta.

Grondona po sramotnem argentinskem remiju meni, da Messi ni igral slabo, temveč je neučinkovitost Barceloninega nogometaša posledica slabše igre njegovih soigralcev. "Messi nikoli ne igra slabo, to počnejo njegovi soigralci," je prvi mož argentinske reprezentance povedal za radio Del Plata.

Kaj se mora zgoditi, da bo "Bolha" začel normalno funkcionirati tudi z argentinsko reprezentanco, pa se sprašujejo argentinski mediji. Glavni trener gavčev Sergio Batista je sicer kar prek Twitterja sporočil, da v prihodnje na prvenstvu Cope Americe ne bo velikih sprememb v zasedbi in postavitvi argentinskega moštva. Argentince v sredo čaka tekma proti Kolumbijcem, ki so v prvem kolu skupine A z 1:0 ugnali Kostariko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.