Šport > Nogomet
16 ogledov

Messi odnesel celo kožo

messi navijačica Youtube
Lionel Messi se je po poškodbi vrnil v argentinsko reprezentanco in doživel nič kaj prijeten sprejem objestne navijačice.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo v noči na soboto spet zaigral za argentinsko nogometno reprezentanco, ki bo igrala v drugem krogu skupine C južnoameriškega prvenstva v Chicagu s Panamo. Na prvi tekmi so Argentinci brez njega premagali Čile z 2:1.

Selektor argentinske reprezentance Gerardo Martino je danes potrdil, da se Messi vrača v ekipo.

"Messi si je opomogel od poškodbe hrbta in je danes normalno treniral z ekipo. Nič nenavadnega ne bo, če bo proti Panami igral," je dejal Martino.

Petkratni dobitnik zlate kopačke, nagrade za najboljšega nogometaša na svetu, se je poškodoval na prijateljski tekmi Argentine s Hondurasom, namesto njega pa je proti Čilu priložnost dobil Nicolas Gaitan.

''Nisem ga želela poškodovati''

Messi je ob prihodu pred hotel v vetrovnem mestu, kjer se bo Argentina pomerila s Panamo, doživel neprijetno presenečenje, saj se je ena od navijačic izmuznila varnostni službi in nogometnega superzvezdnika zgrabila za roko.

Policisti so nemudoma reagirali in nepremišljeno Mehičanko odvlekli stran. Kasneje se je za svoje vedenje opravičila in pojasnila, da je želela pridobiti avtogram za svojega sina. ''Nisem ga želela poškodovati, čeprav sem ga zaradi posredovanja policije opraskala po roki,'' je pojasnila.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Anastazija234 08:55 10.junij 2016.

    Ubogi Messi, res. Reakcija je bila taka kot da bi ga kdo želel ubiti. Naduti in polni sebe. Pač je ženska čakala vzhičena, popraskala ga je. Verjetno ga nebi, če nebi skočile vmes ˝gorile˝ in jo odvlelke stran. Ja res ...prikaži večs bošček, a ko ga žena opraska med.... jo tudi varnostniki in policija odpeljejo iz spalnice kot eno kužno žival?