Šport > Nogomet
8239 ogledov

Messi odprl dušo: "Ni vedno lahko biti jaz"

messi družina Instagram
Življenje nogometnega superzezdnika prinaša tudi določene izzive.

Argentinski nogometni virtuoz je spregovoril težavah, s katerimi se srečuje kot eden najbolj prepoznavnih športnikov na svetu.

"Največja težavo imamo, kadar želimo ven. Včasih si človek želi ostati neopazen, kar je težko na bolj obljudenih mestih, kot so na primer nakupovalna središča. Občasno si želim, da bi lahko samo obstajal brez tega dodatnega pritiska. Včasih si ne želiš imeti opravka z ljudmi, ki te prosijo za fotografijo ali avtogram. Thiagu (prvorojenec, op. a.) to ni všeč, ne mara, če ga ljudje prepoznajo. Ima sramežljiv značaj, zato mu je težko. Mateo (drugi sin, op. a.) je popolno nasprotje. Popolnoma vseeno mu, če ga ljudje prepoznajo," je v intervjuju za Diario Olé povedal napadalec Barcelone.

messi družina | Avtor: Instagram Instagram

Messi je razkril še nekaj drugih podrobnosti sicer skrbno varovanega družinskega življenja. "Srečo imam, da lahko z otroki preživim veliko časa. Vozim jih v šolo, na trening nogometa, sodelujem pri drugih aktivnostih. Uživam v tem. Najbolj uživam v prebujanju in skupnem zajtrku, čeprav bi jim včasih najraje zavil vrat (smeh)," se je pošalil.

"Redko hodimo ven, saj je naša dnevna rutina podrejena otrokom. Po šoli imajo vedno kakšne aktivnosti. Zvečer imamo skupno večerjo in potem nočejo zaspati. Treba jih je prisiliti, da pojejo in zaspijo, nato zaspim tudi sam. Ob koncu dneva sem zelo utrujen."

"Srečo imam, da imamo fantastično skupino staršev. Začelo se je s Thiagom, ki je prvi obiskoval šolo in tam spoznal prijetno skupino prijateljev. Zdaj je povsem normalno, da se srečujemo in dobivamo. Sem samo eden od staršev," je povedal 33-letnik.

 | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Beverly_Floyd 13:38 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦