Šport > Nogomet
69 ogledov

Messi po rojstvu sina: "Najsrečnejši na svetu"

Messi porodničar porodnišnica Barcelona rojstvo otroka Reševalni pas/Twitter
Lionel Messi ni opravil petkovega treninga z Barcelono, saj je stal ob strani zaročenke Antonelle Roccuzzo, ki je povila njunega prvorojenca Thiaga. Rojstvo malega Messija so v porodnišnici potrdili ob 17.15.

Nogometni klub Barcelona je sicer že v petek zjutraj sporočil, da ima Lionel Messi zaradi "osebnih razlogov" dovoljenje za odhod s petkovega treninga pred sobotno ligaško tekmo s Celto Vigom. To je lahko pomenilo le eno - na svet bo privekal njegov prvorojenec Thiago Messi.

Argentinec je tako petkovo popoldne preživel ob svoji zaročenki Antonelli Roccuzzo in prisostvoval rojstvu svojega prvorojenca. Trener Tito Vilanova je sicer na novinarski konferenci povedal, da si Messi kljub rojstvu sina želi igrati na sobotni tekmi.

Mali Messi je na svet privekal v porodnišnici USP Dexeus v Barceloni, mamica Antonella pa je imela sobo z najbolj primernim razgledom za otroka s tako zvenečim imenom - na stadion Camp Nou.

"Danes sem najbolj srečen človek na svetu, rodil se mi je sin in hvala bogu za to darilo! Hvala družini za podporo! Objem vsem," je prek svojega uradnega Facebook profila že sporočil Messi.

Za nekaj dni zgrešil Maradono

V preteklih mesecih in tednih je Messi poudarjal, da bo sin - Thiago je njun prvi otrok - zelo zaželen in da se že veseli vloge očeta. Kot poročajo katalonski mediji, so se v porodnišnico že vsule številne čestitke in darila za malega Thiaga.

Športni dnevnik Mundo Deportivo je Messiju že pred rojstvom sina podaril dres Barcelone s številko deset, na podelitvi nagrade zlati čevelj pa je časopis Marca Messiju podaril mali zlati čeveljček in zlato dudo.

"Velike čestitke Leu in Antonelli! Zelo sem vesel, da je bilo vse v redu!!" je prek Facebooka Messiju voščil klubski soigralec Andrés Iniesta, ki je tudi sam pred dobrim letom dni dobil prvorojenko.

"Dobrodošel, Thiago!! To je to: dres argentinske reprezentance ti bom podaril jaz. Čestitke, Leo!!!" je na Twitterju zapisal Messijev reprezentančni soigralec, dober prijatelj in član Manchester Cityja Sergio Agüero.

Thiago je sicer le za nekaj dni "zgrešil" svoj prihod, saj so obstajale zelo realne možnosti, da bi si rojstni dan delil z Agüerovim svakom, slovitim Diegom Armandom Maradono (30. oktober). Kakšna zgodba bi to bila ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.