Šport > Nogomet
30 ogledov

Messi pokazal mišice: "Delam dan za dnem"

Messi Barcelona fitnes trening poškodba noge mišice
1/2
Tencent Weibo
Argentinski zvezdnik Lionel Messi se je med okrevanjem po poškodbi mišice navijačem oglasil prek družbenih omrežij.

Z "navdušujočim mišičevjem", kot so zapisali na spletni strani katalonskega dnevnika Mundo Deportivo, se je Lionel Messi med okrevanjem po poškodbi oglasil prek kitajskega družbenega omrežja Tencent Weibo in profila svoje fundacije na Facebooku.

Zvezdnik Barcelone je z navijači delil podobe iz fitnesa v klubskem centru Ciutat Esportiva Joan Gamper, kjer pod nadzorom doktorja Ricarda Prune trdo trenira, da bi se na zelenice vrnil že takoj po koncu reprezentančnega premora.

Vse po načrtih

"Nadaljujem z delom dan za dnem, da bi čimprej lahko spet igral. Okrevanje poteka po načrtih," je zapisal Messi, ki je na gostovanju pri Almeríi 28. septembra zapustil zelenico z novo poškodbo stegenske mišice.

Do tekme proti Osasuni je še enajst dni, Katalonci bodo 19. oktobra gostovali na vedno neugodnem igrišču stadiona El Sadar v Pamploni, kjer so že večkrat pustili točke. Barço pred prvim ligaškim "El Clásicom" nato čaka še gostovanje pri AC Milanu, Messi pa medtem pridno dela na tem, da bi se pripravil za ekspresni povratek.

Da bo na svojega rojaka računal že v Pamploni, je na ponedeljkovi prireditvi Barcelonine fundacije potrdil tudi trener Gerardo Martino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.