Šport > Nogomet
28 ogledov

Messi poslal dres Müllerju: "Moje spoštovanje"

Messi Müller dres podpis Barcelona Youtube
Lionel Messi je nekaj deset ur po tem, ko je še četrtič zapored osvojil zlato žogo, poslal svoj podpisan dres Gerdu Müllerju. Argentinec je lani podrl Nemčev rekord po številu zadetkov v enem koledarskem letu.

"Za Gerda Müllerja. Moje spoštovanje in občudovanje. Objem," je Lionel Messi napisal na svoj dres Barcelone s svojim imenom in številko deset. Zbirateljski artikel bo iz katalonske prestolnice romal na Bavarsko, kjer ga bo poštar dostavil na naslov Gerda Müllerja.

Messi je v nedavno končanem letu 2012 zabil rekordnih 91 golov, s čimer je presegel dosežek nekdanjega nemškega reprezentanta in člana Bayerna Münchna, ki se je leta 1972 ustavil pri številki 85.

25-letni Argentinec bo po prireditvi v Zürichu, kjer je prejel svojo že četrto zaporedno zlato žogo, na voljo pomočniku trenerja Jordiju Rouri za četrtkovo povratno tekmo španskega pokala proti Córdobi. Trener Tito Vilanova bo namreč manjkal zaradi obiska zdravnika v New Yorku.

Barcelona je na svoji spletni strani sporočila, da bodo po dokaj zanesljivi zmagi na prvi tekmi (2:0) obračun na Camp Nouu izpustili Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Gerard Piqué in Pedro Rodríguez. V ekipo se za tekmo z Andaluzijci vrača brazilski branilec Adriano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.