Šport > Nogomet
18 ogledov

Messi presenečen in razočaran

Messi novinarska konferenca Barcelona predstavitev FIFA Street videoigra Joan Ga EPA
Argentinski zvezdnik Lionel Messi je medijem zaupal, da je po odhodu Pepa Guardiole presenečen in razočaran, da je Španec po štirih letih zapustil Camp Nou. Doba Pepa Guardiole se je končala z zadnjim dejanjem sezone, ko je v finalu kraljevega pokala Barcelona ugnala Athletico Bilbao.

Štiriindvajsetletni Messi je prvič javno spregovoril o spremembi trenerskega stolčka v Barceloni in izrazil obžalovanje ob odhodu Guardiole. Kljub temu pa je Argentinec hitro pokazal tudi podporo Titu Vilanovi, ki je kot pomočnik trenerja igral eno ključnih vlog pri uspehu kluba.

''Po štirih letih in številnih naslovih sem bil presenečen in žalosten ob odhodu Guardiole. Po vsem, kar je dosegel, zagotovo ne bo lahko, toda veliko sta naredila skupaj in Tito je bil v zadnjih letih v veliko pomoč. Blizu smo bili zmagi v španski ligi in Ligi prvakov. Bolj jezen sem zaradi Lige prvakov, saj menim, da naš izpad ni bil pravičen, in ker sem zgrešil enajstmetrovko. Ampak to je za nami. Zelo sem vesel za vse gole, ki sem jih dosegel. Moj cilj je enak kot vsako leto – še naprej se izboljševati, učiti in rasti," je povedal Messi.

V letošnji sezoni je Argentinec zabil neverjetnih 73 golov, od tega 50 v španski ligi. Trenutno z argentinsko reprezentanco čaka na obračun z Ekvadorjem, ki bo potekal v Buenos Airesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.