Šport > Nogomet
29 ogledov

Messi razkril, komu je "telefoniral"

lionel messi Profimedias
Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je pojasnil, zakaj je po zadetku na obračunu s Celto de Vigo pokazal na tribuno in gestikuliral telefonski klic.

Barcelona je v 26. krogu španskega prvenstva na Camp Nouu premagal Celto de Vigo (5:0) in se s tekmo več od Real Madrida spet zavihtela na prvo mesto lestvice La Lige.

Prvi zadetek za Katalonce je dosegel Lionel Messi, ki je med slavjem pokazal na tribuno in z rokami imitiral telefonski klic. Nemudoma so se pojavile govorice, da je Messi namignil na dolgotrajna pogajanja o podaljšanju pogodbe, vendar se je izkazalo, da temu ni bilo tako.

Messijev ''telefonski klic'' ni imel nobene povezave z Barcelono ali vodstvom kluba, temveč je šlo za komunikacijo med napadalcem in njegovim nečakom. Informacijo je v javnost lansiral katalonski velikan, potem ko so splet preplavile govorice, da je Messijeva gesta odraz njegovega nezadovoljstva.

''Kapetan Barcelone je nejevoljno pokazal na tribune in v roke vzel namišljeni telefon, vendar trdi, da je poslal sporočilo nečaku. Kot se je izkazalo, je nečak sedel na tribuni. Malčku je posvetil zadetek, potem ko ga je ta celo popoldne neuspešno poskušal priklicati na telefon,'' piše španski AS.

Messijeva pogodba z Barcelono, ki bo naredila vse, da zvezdnika obdrži na Camp Nouu, poteče leta 2018. Po navedbah madridske Marce so mu Katalonci zaradi finančnih omejitev pripravljeni ponuditi ''samo'' 35 milijonov evrov letne plače, kar je precej manj, kot bi zaslužil na Kitajskem, a bržone dovolj, da ostane zvest klubu, s katerim se je zapisal med nogometne legende.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.