Šport > Nogomet
15 ogledov

Messi razočaran nad anti-nogometom

Andrej Aršavin = Leo Messi + 20 milijonov evrov? Žurnal24 main
Argentinski čudežni deček Lionel Messi ni bil niti malo prizanesljiv do igre gostiteljev na Ibrox Parku. Barcelona je imela kar nekaj težav s prebijanjem čvrste škotske obrambe in še enkrat se je pokazalo, da težko igra proti agresivnemu nasprotniku.

S končnim rezultaom 0:0 so lahko mnogo bolj zadovoljni v taboru Glasgow Rangers, saj je bila škotska ekipa večino tekme v podrejenem položaju. S to točko so se Rangers še malce bolj približali uvrstitvi v osmino finala, a do tja je še daleč. Zvezdnik Barcelone Lionel Messi je bil mnenja, da igra ki jo je prikazal škotski klub, ubija nogomet.

"Že od samega začetka gostitelji z nami niso hoteli igrati nogometa. Neverjetno! Celotno srečanje so se bolj posvečali 'anti-nogometu'. Žal mi je, ker se iz Glasgowa vračamo brez vseh treh točk, ki bi si jih glede na prikazano igro in priložnosti tudi zaslužili. Toda pustimo zdaj to, tudi neodločen izzid ni tako slab rezultat. Težko je igrati proti takim ekipam, toda mislim, da bo naš naslednji medsebojni obračun v Barceloni že druga zgodba," je z oceno včerajšnjega dvoboja zaključil Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.