Šport > Nogomet
25 ogledov

"Messi se je naveličal nogometa"

Messi Barcelona Getafe Reuters
Nekdanji pomočnik trenerja pri Barceloni Angel Cappa meni, da je Lionel Messi izgubil strast za nogomet.

Sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja je na klopi katalonskega giganta Barcelone sedel trener Cesar Luis Menotti. Njegov pomočnik takrat je bil Angel Cappa, ki je ponudil svoj pogled na trenutno neprepričljivo formo argentinskega zvezdnika Lionela Messija. Ta po dobrem uvodu v sezono po poškodbi ne kaže tistega, česar so navijači od njega vajeni.

"Za igranje nogometa potrebuješ neizmerno strast in energijo, ki pride iz ljubezni do igre. Na dan, ko je Barcelona igrala proti Valenciji, sem bil šokiran, kako lahko kdo igra nogomet brez vsake strasti, kot je igral on. Še posebej pri Messiju, ki je pred leti igral z noro strastjo, ki pa se je iz nekega razloga zdaj izvodenela. Je izjemen nogometaš z izjemnimi kvalitetami, a trenutno je kot da se je po petnajstih letih poroke z nogometom tega naveličal," je svoje videnje pojasnil 68-letni Argentinec

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.