Šport > Nogomet
15 ogledov

"Messi si ni zaslužil zlate žoge"

Mario Balotelli nikoli ni znal držati jezika za zobmi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski napadalec Mario Balotelli je v preteklosti nase že nekajkrat opozoril z (nepotrebnim) jezikanjem in tako je bilo tudi tokrat, ko se je obregnil ob Joseja Mourinha in Lea Messija.
Ne verjamem, da si je Messi zaslužil zlato žogo, ker bi lahko šla v roke Wesleyja Sneijderja.
Mario Balotelli

Ni skrivnost, da Mario Balotelli in Jose Mourinho nikoli nista bila ravno najboljša prijatelja. V času, ko sta oba še delovala pri Interju, so italijanski novinarski kolegi pogosto poročali o njunih sporih. Tudi po odhodu Portugalca na klop Real Madrida in odhodu Balotellija k Manchester Cityju se strasti niso pomirile. "Jose Mourinho je najboljši trener na svetu, vendar se mora še naučiti spoštovanja in manir,“ je bil znova jezikav Balotelli.

V pogovoru za posebno izdaje slovite Gazzete dello Sport se je obregnil tudi ob angleške medije, ki so se razpisali o njegovi domnevni nezvestobi. Svoje zdaj že nekdanje dekle naj bi varal z njeno najboljšo prijateljico. Italijan je seveda vse zanikal in dodal, da so angleški mediji smeti.

Balotelli se je razgovoril tudi o bitki za naslov prvaka v Serie A. "Nagonsko bi dejal Milan, toda če premislim, potem pravim, da bo zmagal Inter, ki mi je dal tako veliko. Če pa pomislim še enkrat, si želim, da zmaga Napoli. Zelo rad bi zaigral ob Edinsonu Cavaniju,“ je povsem v svojem slogu odgovoril napadalec Manchester Cityja, ki meni, da je Zlatan Ibrahimović najboljši igralec v italijanskem prvenstvu. "On prihaja iz drugega planeta,“ je svojo odločitev pojasnil Mario.

Nadarjeni Italijan ni mogel niti mimo nedavnega izbora najboljšega nogometaša na svetu. V Parizu je zlato žogo znova dobil Argentinec Leo Messi. "Ne verjamem, da si je Messi zaslužil zlato žogo, ker bi lahko šla v roke Wesleyja Sneijderja,“ je svoje mnenje razkril Balotelli in s tem zagotovo znova vzdignil nemalo prahu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.