Šport > Nogomet
24 ogledov

Messi si želi zaslužiti več od Ronalda

Messi Barcelona Celta Vigo Liga BBVA Španija prvenstvo pozdrav smeh Reuters
Pogajanja med Barcelono in Lionelom Messijem za novo pogodbo so še vedno v teku, Argentinec pa je predstavil svoje želje.

Čeprav imata nogometni klub Barcelona in Lionel Messi sklenjena dolgoročno pogodbo, se oba akterja že dolgo pogajata glede novega dokumenta. Argentinec si želi zaslužiti več, tudi vodstvo katalonskega giganta pa si želi ugoditi njegovim željam, saj za uspehe potrebujejo zadoovljnega Messija. Po tem, ko Argentinčevi zastopniki dolgo niso odgovorili na zadnjo poundbo Barcelone, pa so sedaj v javnost vendarle pricurljale podrobnosti.

Barcelona je Messiju ponudila pogodbo, ki bi mu prinesla letni zaslužek v višini 18 milijonov evrov, kar je enak znesek kot ga prejema Realov Cristiano Ronaldo. Po dolgotrajni tišini z Messijeve strani, pa je sedaj prišla zahteva, da se ta znesek zviša na 20 milijonov evrov letno, kar bi ob tedenski plači 400.000 evrov pomenilo, da bi dolgoletni član blaugrane postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Ali bo tej zahtevi ugodeno ni znano, je pa jasno, da si želita obe strani dokument podpisati še pred koncem sezone. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.