Šport > Nogomet
2 ogledov

Messi: Španski sodniki so zelo arogantni

Lionel Messi Reuters
Sprva so se nad sodniki pritoževali le nogometaši Reala, zdaj pa so po stopinjah svojih rivalov iz španske prestolnice očitno stopili še nogometaši Barcelone. "Občasno so španski sodniki zelo arogantni," se je pritoževal Lionel Messi.

"Občasno so španski sodniki zelo arogantni. Grozijo mi s kartonom zaradi najmanjšega ugovora," je po zgolj remiju brez zadetkov proti Villarrealu minuli vikend besnel Lionel Messi. Argentinec in druščina po novem spodrsljaju v Primeri Division za Real Madridom zaostajajo že za velikih sedem točk, ki jih bodo do konca sezone težko nadoknadili. 

Po gostovanju pri "rumeni podmornici" pa se nad sodniki ni pritoževal le Messi, temveč tudi Xavi in Victor Valdés. "Imam občutek, da nas kaznujejo večkrat kot ostale ekipe," je dejal Xavi, medtem ko vratar Valdés meni, da bi morali delivci pravice veliko večkrat soditi prekrške v njihovo korist: "Med sezono nam niso dosodili kar nekaj čistih enajstmetrovk."

Mou: Ničesar ni še odločenega

Čeprav prednost galaktikov pred Katalonci znaša že res velikih sedem točk, pa je strateg Reala José Mourinho prepričan, da prvenstvo še ni odločeno: "Je sedem točk veliko? Mediji morda tako mislijo, a sam se ne strinjam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.