Šport > Nogomet
36 ogledov

Messi: To se mi ves čas dogaja

lionel messi argentina romunija Reuters
Argentinska nogometna reprezentanca je na prijateljski tekmi remizirala z Romunijo (0:0), največ pozornosti pa je požel Lionel Messi, ki je v sedmi minuti bruhal na igrišču.

Presenetljiv razplet prijateljske tekme v Bukarešti, kjer sta se Argentina in Romunija razšli s prijateljskim izidom (0:0), je zasenčil Lionel Messi, ki je v sedmi minuti bruhal na zelenici in vzbudil dvom o svoji telesni pripravljenosti. Argentinski reprezentant je po tekmi zatrdil, da se mu je to v preteklosti že večkrat pripetilo.

''To se mi ves čas dogaja. Večkrat se mi je zgodilo tudi na klubski ravni. To ni nekaj, kar bi se zgodilo prvič,'' je povedal Messi, ki je leta 2011 bruhal na tekmi španskega pokala proti Real Madridu, lani pa na kvalifikacijski tekmi z Bolivijo.

Argentinci nezadovoljni z igriščem

''Leo je imel nekaj težav. Popil je malo vode in hitro je minilo,'' je dejal argentinski selektor Alejandro Sabella. Razplet tekme v Bukarešti je bil nekoliko presenetljiv, saj so zvezdniško zasedbo Argentine dopolnili Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín in Ángel di María, Messi pa je priznal, da jim je nekaj preglavic povzročala slabo pripravljena zelenica.

''Ne iščem izgovorov, a stanje igrišča nam ni dopuščalo, da bi odigrali dobro tekmo,'' je povedal 26-letnik in dodal: ''Na preostalih tekmah bomo še poskušali napredovati. Morali bi igrati hitro in premikati žogo, vendar danes to ni bilo mogoče, saj je drselo. Zelenica ni bila dobra.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.