Šport > Nogomet
24 ogledov

Messi v Splitu

Lionel Messi in Barcelona bi utegnila prihodnje leto gostovati na Poljudu v Spli Žurnal24 main
Delegacija mesta Split in nogometnega giganta Barcelone sta na delovnem sestanku naredili korak bliže temu, da bi Barcelona gostovala na prijateljski tekmi v Splitu.

Splitski nogometni klub Hajduk želi ob svoji 100. obletnici obstoja svojim navijačem prirediti spektakel in prijateljsko tekmo z Barcelono. Sestanka so se udeležili splitski Župan Kerum, predsednik Hajduka Svaguša, generalni direktor Barcelone Emilio Ponso in brat prvega trenerja Kataloncev Pere Guardiola. Na sestanku se je najpogosteje omenjalo varnost in namestitev igralcev, a za Hrvate, ki si želijo videti Lionela Messija in njegove kolege, je lahko ovira tudi še cena.

"V kratkem času smo dosegli veliko, projekt pa je blizu realizaciji. Izmed 50 povabil smo Split izbrali za eno od dveh možnih lokacij, kjer bo igrala Barcelona," je novinarjem dejal Guardiola in dodal, da bodo v primeru dvoboja s Hajdukom pripravili veliko presenečenje. Nekateri hrvaški mediji že pišejo, da jim je Guardiola zagotovil, da bo Barcelona zagotovo za prijateljsko tekmo izbrala Hajduk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.