Šport > Nogomet
4486 ogledov

Messi z novo mojstrovino čudežno rešil Inter

Lionel Messi Profimedia
Američani se spet klanjajo Messiju. Z mojstrsko izvedenim prostim strelom je v zaključku rednega dela rešil zasedbo Inter Miamija, ki je napredoval v četrtfinale pokala.

Nogometaši Inter Miamija so po streljanju enajstmetrovk (te v ameriškem pokalu nastopijo že po koncu rednega dela) napredovali v četrtfinale, potem ko so izločili zasedbo FC Dallasa na tekmi v Friscu. Argentinski virtuoz Lionel Messi je prispeval levji delež k napredovanju, podpisal se je namreč pod dva zadetka floridske ekipe, odločilnega, s katerim je Inter Miami izsilil podaljšek, je zabil v 85. minuti s fantastično izvedenega prostega strela. 

Sedemkratni dobitnik zlate žoge je zabil prav na vseh štirih tekmah za Inter Miami, skupno je zbral že sedem golov, kar kaže na to, da se v novi sredini počuti zares odlično. Poudariti velja, da je ekipa FC Dallasa v 68. minuti vodila že s 4:2, nato pa je sledil popoln preobrat Inter Miamija. Messi je zadel tudi v prvi seriji streljanja enajstmetrovk, ki so jih nogometaši dobili z rezultatom 5:4.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 15:28 07.avgust 2023.

    Ma kaj epidemije, vojna, naravne katastrofe za nekatere je najbolj pomemben nogomet. Messi bo rešitelj sveta...