Šport > Nogomet
1 ogledov

Messi zabetoniran v Barceloni! Kdo prihaja?

Messi Barcelona Malaga Liga BBVA Spanija liga prvenstvo EPA
Barcelona naj bi po koncu letošnje sezone doživela celovito prenovo. Po poročilih iz Katalonije je nedotakljivih samo sedem nogometašev na čelu z Leom Messijem. V igri za prihod več kot deset nogometašev.

Ob Lionelu Messiju imajo mesto v ekipi za naslednjo sezono zagotovljeno le še Victor Valdes, Carles Puyol, Gerrard Pique, Sergio Busquets, Xavi Hernandez in Andres Iniesta. Sedmerica nezamenljivih bo tako zagotovo tudi drugo leto zastopala barve ponosa Katalonije, medtem ko preostali del ekipe čaka prenova. Novi trener Tito Vilanova pa naj bi imel za nove okrepitve na voljo kar 100 milijonov evrov.

Katalonci se sicer želijo okrepiti predvsem na levem boku, mestu branilca in v napadu. V igri za levi bok so David Alaba (Bayern), Jordi Alba (Valencia), Siqueira (Granada) in Gareth Bale (Tottenham), za mesto branilca so v igri Thiago Silva (Milan), David Luiz (Chelsea), Jan Vertonghen (Ajax) in Javi Martinez (Athletic Bilbao), za mesto centralnega napadalca pa konkurirajo Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Adriano (Atletico Madrid) in Robin van Persie (Arsenal).

Ob sedmerici nezamenljivih bodo na Camp Nouu po vsej verjetnosti ostali tudi Cesc Fabregas, Alexis Sanchez, Dani Alves, Pedro Rodriguez, Ibrahim Afellay, Adriano Correia in Seydou Keita, ki lahko odidejo, a le v primeru ponudbe, ki se je ne zavrača.

Komentarjev 1
  • Markan 10:56 11.maj 2012.

    Bi se želeli preizkusiti v vlogi športnega direktorja, hokejske oz. nogometne? Ustvarite si ekipo in zaigrajte. Zaenkrat sta na voljo hokej in nogomet, je pa v prihodnosti nacrtovanih še vec športov (rokomet, košarka, formula1, ipd).Grajenje športnih objektov, dvorane, ...prikaži več trgovanje z igralci, vzgoja lastnih mladincev v mladinski šoli... in še mnogo vec! Pridruži se.http://www.powerplaymanager.com/r788