Šport > Nogomet
32885 ogledov

Messi zadel malčico na tribuni, vsi pa govorijo o reakciji očeta

Messi Profimedia
Lionel Messi je s prostega strela žogo poslal na tribuno, kjer je zadel mlado obiskovalko tekme.

Ponesrečen poskus Lionela Messija na tekmi ameriškega prvenstva med Interjem in Orlandom je imel neprijetne posledice za mlado obiskovalko v prvih vrstah floridskega stadiona Venue Chase Stadium.

Messi, strelec dveh zadetkov za Inter, je na tekmi s floridskim rivalom imel lepo priložnost za dopolnitev hat-tricka, a je njegov prosti strel preletel prečko in končal na tribuni.

Messi | Avtor: Epa Epa
'Pobegla' žoga je tam zadela nič hudega slutečo malčico, ki pri tem ni bila poškodovana, je pa razumljivo potočila nekaj solz. Sledila je komična reakcija očeta, ki je ob pogledu na objokano hči vse skupaj poskušal obrniti na šalo. "Ali si v redu, ljubezen moja? Messi te je vseeno zadel, kaj...  nič hudega ni bilo," je dejal.

Reakcija očeta je požela številne pozitivne odzive, čeprav so mnogi menili, da tako majhen otrok nima kaj iskati v neposredni bližini dogajanja na nogometni zelenici.

Nogometaši Interja so srečanje dobili s 5:0. Blestela je nekdanja napadalna naveza iz Barcelone, Messi in Luis Suárez, ki sta prispevala vsak po dva zadetka. Suárez je dodal še dve podaji. Peti zadetek oziroma tretjega po vrsti je dosegel Robert Thomas Taylor.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • munja 16:35 04.marec 2024.

    popravek: če je ravno primerno..

  • munja 16:34 04.marec 2024.

    Ne vem, če je rano primerno, da tako majhen otrok gleda nogomet, ker tako in tako ne ve nič za kaj gre, pa še žoga jo zadane, ravno njo!