Šport > Nogomet
12 ogledov

Messi zajokal po porazu proti Realu

Lionel Messi joče Žurnal24 main
V javnosti se je pojavila fotografija Lionela Messija in njegovih soigralcev pri Barceloni po lanskem porazu v finalu kraljevega pokala proti Real Madridu. Medtem ko soigralci molče strmijo predse, Messi toči solze.

Barcelona v zadnjem času zelo redko izgubi, ko se na igrišču sreča z velikimi rivali iz Madrida. Prav tako redko pa Katalonci ostajajo brez lovorik, ki jih v zadnjem času osvajajo kot po tekočem traku. V lanski sezoni se jim je tako zalomilo v finalu španskega kraljevega pokala, ki je bil odigran na Mestalli v Valencii. Da bi bilo vse še huje, so jih v finalu premagali ravno galaktiki z zadetkom Cristiana Ronalda v podaljšku. In očitno igralci Barcelone poraza niso sprejeli ravno najbolje. Po spletu je namreč zakrožila fotografija uradnega fotografa ponosa Katalonije Miguela Ruiza, na kateri so zvezdniki Barçe vse prej kot prešerne volje. Sodeč po fotografiji je največji med njimi Lionel Messi celo zajokal. A argentinski čarovnik verjetno ni prav dolgo obžaloval zapravljene priložnosti, saj se je lahko potolažil z naslovom v španskem prvenstvu in seveda tudi elitni Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.