Šport > Nogomet
14 ogledov

Messi zbežal v pilotsko kabino

Lionel Messi na tekmi proti Venezueli EPA
Argentinski zvezdnik Leo Messi se je po porazu Argentine proti Venezueli znašel v sila neprijetni situaciji. Na poti v Evropo so ga na letalu prepoznali ostali potniki. V navalu prošenj za fotografiranje in avtograme je član Barcelone zbežal kar v pilotsko kabino.

Zvezdniško življenje kljub vsej slavi in denarju na trenutke ni nič kaj prijetno. To je znova spoznal eden najboljših nogometašev vseh časov Leo Messi. Tako kot preostali soigralci se je tudi član Barcelone po koncu prvega dela južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Braziliji leta 2014 in bolečem porazu proti Venezueli z 0:1 vračal v svoj klub, a pri tem naletel na manjšo težavo.

Na letu iz venezuelske Barcelone v Caracasa in nato naprej proti Barceloni so imeli poleg Messija sedež rezerviran še Ever Banega, Javier Mascherano, German Denis in dva trenerja. Messi si je zaželel, da bi ostal neopažen, tako da ga je osebje na letališču v letalo vkrcalo kot zadnjega, ko so bili že vse luči ugasnjene. Čeprav je osebje naredilo vse, da bi skrivnostni potnik ostal neopažen pa je operacija propadla. Eden od potnikov je prepoznal Messija in v letalu je nastala prava norišnica, saj je večina potnikov nekako želela priti do Argentinca in se z njim fotografirati. Messi se je znašel v zanki in ni mu preostalo drugega, kot da se "reši" s pobegom v pilotsko kabino. Piloti seveda niso imeli nič proti slavnemu "kopilotu" in Messiju kljub temu, da pravila med letom potnikom strogo prepovedujejo vstop v pilotsko kabino, dovolili, da je tam ostal vse do pristanka.

Nekoliko manj "sreče" so imeli Banega, Macherano in Denis, ki so se medtem, ko se je Messi skrival v pilotski kabini, fotografirali z potniki in podelili nekaj avtogramov. Po prihodu v Caracas pa je tudi Messi pristal na nekaj fotografij z navdušenimi potniki, ki verjetno nikoli ne bodo pozabili poleta z najboljšimi med najboljšimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.