Šport > Nogomet
34 ogledov

"Messija nihče ne ceni"

lionel messi EPA
Lionel Messi bi se po mnenju vratarja Mariana Andujarja moral posloviti od reprezentančnega nogometa, saj mu navijači ne izkazujejo zasluženega spoštovanja.

Lionel Messi velja za enega najboljših nogometašev vseh časov, njegovi nasprotniki pa radi opozarjajo na neskladje med klubsko in reprezentančno srebrnino ter tako mečejo senco dvoma na njegovo veličino.

Argentinec je v bil v zadnjem obdobju tarča argentinskih medijev, saj si je na obračunu s Čilom prislužil štiri tekme prepovedi igranja, za nameček pa reprezentanci grozi, da bo ostala brez nastopa na svetovnem prvenstvu leta 2018.

V bran argentinskemu čudežnemu dečku, ki je pred časom že oznanil slovo od reprezentančnega nogometa in si po hudem pritisku javnosti kasneje premislil, je stopil vratar Mariano Andujar.

mariano andujar | Avtor: EPA EPA


''Iskreno menim, da se Messiju ni treba vrniti, vendar rad igra za državno reprezentanco. Ne bi si smel beliti glave. Zakaj bi se vračal? Da mu bodo žvižgali? Zakaj bi se ukvarjal s tem?'' se je spraševal argentinski čuvaj mreže.

''Nihče ga ne ceni. Vsi poudarjajo, da ne igra tako kot v Barceloni. Obtožujejo ga, da mu ni mar. Rekel je, da ne bo več igral, in so ga vsi prosili, naj pride nazaj. Ne vedo, kaj imajo, dokler tega ne izgubijo,'' je dodal Andujar.

Messi je res postal grešni kozel za neuspehe argentinske reprezentance, ki je med letoma 2014 in 2016 izgubila v finalu treh velikih tekmovanj.

Po porazu na zadnji tekmi z Bolivijo so Gavči nazadovali na peto mesto kvalifikacijske lestvice za SP 2018, ki prinaša le dodatne kvalifikacije. V naslednjem krogu jih čaka težka tekma z Urugvajem, kjer pa na prvega zvezdnika ne bodo mogli računati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.